Prin jertfa lui, pilotul Adrian Iovan ne mai da un semn ca trebuie sa ne schimbam mentalitatile

Este pentru a doua oara in ultimii 10 ani cand pilotul Adrian Iovan atrage atentia asupra obisnuintelor din sistem, ma refer in primul rand la siguranta pe care am castigat-o noi toti datorita curajului pe care l-a dovedit cand viata  familiei sale si drepul proprietatii i-au fost icalcate grav de un individ pe care l-a pedepsit pe loc, starnind si atunci ca si acum reactii dure in opinia publica,  care se pare ca se trezeste doar in situatii limita.

Atunci ca si acum a reusit sa ne uneasca pe toti indiferent de opinile si de meseriile noastre sa facem front comun si sa –i obligam pe cei putini care din-o  intamplare nefericita ajung sa ne conduca la un moment dat, sa recunoasca ca mai avem si noi ceva de spus, macar cand vine vorba de siguranta si de linistea famililor noastre.S-ar parea ca doar frica ii uneste pe romani.  Ar fi pacat sa ratam aceasta sansa pe care ne-o ofera pilotul Adrian Iovan cu pretul vietii.

Misiunea umanitara la care au participat atat pilotii cat si personalul medical de a salva o viata a fost umbrita de indolenta angajatilor statului, noroc ca mai exista un Dumnezeu care dupa ce i-a salvat pe SALVATORI de la moarte cand s-a prabusit avionul,  ia mai salvat o data de ignoranta si prostia statului trimitandu-i pe moti in cautarea avionului.

Cu toata aparatura de ultima generatie pe care o avem dar nu stim sa o folosim este foarte trist ca noi romanii trebuie sa fim ridicati de la pamant mereu, mereu la nesfarsit  numai de Dumnezeu. Cand o sa invatam ca Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traisa.

“Muntii nostrii aur poarta

Noi cersim din poarta-n poarta”

Avionul s-a prabusit in tara Motilor cea vanduta si mintita de toate guvernele

Oameni destepti avem, aparatura avem cand o sa avem si vointa necesara pentru a ne apara copii si a termina o data cu toti prostii care ne conduc si incearca sa induca ideea ca suntem mai prosti decat ei.

Blogul nostru a fost creat pentru a discuta despre fosele septice dar evenimentul acesta ne-a obligat sa spunem si noi ceva  si speram sa nu ramanem doar cu spusul.

 

by admin on January 23rd, 2014 in Uncategorized

Comments are closed.