despre fosa septica

Pentru o familie formata din 2-3 persoane este necesara o fosa septica ecologica cu capacitate 2000 litri. Fosele septice din fibra de sticla Politan sunt proiectate si construite in asa fel incat sa fie rezistente la  presiunea solului. La  montaj, fosele septice  nu   necesita  amenajarea gropii si betonarea peretilor laterali.

fose_eco

eco_fose_septice pentru 4-5 persoane

Fosele septice pot fi montate in orice zona georgrafica a tarii .

Datorita diferentelor de nivel de la casa la locul unde se monteaza fosa sau a adancimii de ingropat a tevii de scurgere a caselor a fost necesara proiectarea a doua modele de fose septice dupa cum urmeaza: Fosa septica ECO care se poate ingropa cu maxim 0.6 m pamant peste ea fara a fi necesare alte amenajari speciale, si fosa septica  FSP care se poate ingropa cu maxim 1.5 m peste ea fara alte amenajari.

fose_ecologice_fibra

fose_ecologice_din_fibra

In interiorul fosei septice se formeaza bacterii anaerobe care se hranesc cu grosierul decantat care ajunge in fosa micsorandu-i volumul si ajutand la indepartarea mirosurilor care se produc in fosa septica Datorita calitatii materialului (foarte rezistent) din care sunt realizate fosele septice Politan acestea se pot ingropa langa casa sau in ce loc ne dorim deoarece nu intra si nu iese apa din ele necontrolat. Fosele septice Politan nu au restrictii de montaj fata de cladiri puturi sau limita de proprietate.

 

by admin on March 12th, 2014 in Uncategorized

Comments are closed.