de ce alegem fose septice din fibra de sticla

fosa_septica_holiday

fosa _septica

Cu ajutorul descoperirilor stiintifice, aproape toate domeniile de activitate au evoluat, tehnica lasand o amprenta serioasa asupra tuturor produselor. Mijloacele de transport au cunoscut o evolutie fulminanta, constructiile de locuinte de asemenea si exemplele pot continua doar fosele septice din pacate sunt in mare parte ca in evul mediu.

 

Tehnologia avansata si descoperirea calitatilor materialelor compozite permite acum fabricarea foselor septice din fibra de sticla.

Fibra de sticla este un material compozit revolutionar cu calitati multiple si durata de viata mare.  Durata mare de viata a fibrei de sticla o recomanda pentru constructia de fose septice

La constructia unei case intr-o zona fara canalizare utilitatile sunt o problema serioasa care trebuie rezolvata pentru o durata de viata comparabila cu cea a duratei de viata a casei. Nimeni nu construieste o casa pentru 10-15 ani  atunci nici materialul din care e fabricata fosa septica nu trebuie sa imbatrineasca sau sa se deterioreze dupa 10-15 ani.

Fosa septica din fibra de sticla instalata conform instructiunilor de montaj date de producator va prelua apele uzate produse in gospodariile individuale le va trata biologic iar apoi acestea se vor infiltra in sol cu ajutorul sistemului de drenaj.

Un alt avantaj al fosei septice din fibra de sticla este greutatea redusa care confera o manipulare usoara si montaj usor

 

fosa_eco_vidanjabila

fosa_vidanjabila

Rezistenta mecanica a fosei este datorata imbinarii rasinii poliesterice cu tesatura si fir roving cu lungimea totala a firului de milioane de metrii pe o singura piesa

Procesul tehnologic al fosei septice din fibra de sticla ii confera acesteia o etanseitate perfecta nelasand apa din sol sa intre in fosa sau apa uzata sa iasa din fosa necontrolat.

 

by admin on January 31st, 2014 in Uncategorized

Comments are closed.