Supraterane

 • bazine-rezervoare-supraterane-1
 • bazine-rezervoare-supraterane-2
 • bazine-rezervoare-supraterane-3
 • bazine-rezervoare-supraterane-4

De Transport

 • rezervoare_transport_fibra_sticla_1
 • rezervoare_transport_fibra_sticla_2
 • rezervoare_transport_fibra_sticla_3
 • rezervoare_transport_fibra_sticla_4

Subterane

 • bazine-rezervoare-subterane-1
 • bazine-rezervoare-subterane-2
 • bazine-rezervoare-subterane-3
 • bazine-rezervoare-subterane-4

Rezervoare subterane, Bazine subterane

bazine-rezervoare-subterane-1 bazine-rezervoare-subterane-2 bazine-rezervoare-subterane-4 bazine-rezervoare-subterane-5

bazine-rezervoare-subterane-6 bazine-rezervoare-subterane-7 bazine-rezervoare-subterane-8 bazine-rezervoare-subterane-9

bazine-rezervoare-subterane-10 bazine-rezervoare-subterane-12 bazine-rezervoare-subterane-13 bazine-rezervoare-subterane-14

- rezervoare pentru lichide alimentare

- rezervoare pentru produse petroliere

- rezervoare pentru lichide industriale agresive

Rezervoarele si bazinele sunt realizate din material compozit (polyester armat cu fibra de sticla) cu performante superioare ale proprietatilor mecanice si chimice.

Rezistenta mecanica a acestora este datorata imbinarii rasinii poliesterice cu tesatura si fir Roving cu lungimea totala a firului pe o singura piesa de milioane de metri.

Rezistenta chimica a fibrei de sticla este foarte bine cunoscuta iar, impregnata cu rasina, creaza o excelenta rezistenta la coroziune atat a peretilor interiori cat si a celor exteriori ai bazinelor si rezervoarelor. Structura monolit compacta a peretilor stratificati da o rezistenta mecanica sporita; de aceea se pot ingropa fara amenajari speciale in soluri normale sau suprateran pentru a stoca lichide.

Rezervoare si bazine din fibra de sticla special proiectate si fabricate pentru a satisface toate standardele si normele europene si romane conform agrementarilor tehnice obtinute de societatea noastra.

Cele orizontale sunt destinate colectarii apelor menajere atunci cand sunt folosite ca bazine vidanjabile, pentru tratarea apei in statiile de epurare, destinate industriei chimice si care le inlocuiesc cu success pe cele de metal deja existente.

Cele supraterane sunt folosite pentru depozitarea produselor alimentare cat si ca bazine sau rezervoare de incendiu, depozitare apa potabila, depozitare ape pluviale, pentru agricultura, pentru ierbicidat etc.

Pot fi montate pe platforma masinilor pentru transportarea lichidelor, transport puiet peste. Cele destinate depozitarii produselor petroliere prezinta foarte multe avantaje si costuri reduse de achizitie si mentenanta.

In functie de forma geometrica sunt: cilindrice, paralelipipedice, eliptice, conice, piramidale supraterane orizontale, supraterane verticale cu capace drepte, supraterane verticale cu capace semirotunde.

In functie de destinatie ele pot fi: simple sau cu pereti dubli.

Noi proiecatam bazine si rezervoare din fibra de sticla pentru montaj subteran la adancimi mari, rezistente la presiunea solului fara sa fie montate in incinte speciale pentru protectia acestora . Sunt folosite pentru depozitarea furajera, hrana pentru animale silozuri etc.

Pot fi izolate cu spuma polyuretanica care creaza o manta de protectie termica pentru a putea pastra lichidul din interiorul bazinului la anumite temperaturi.

Pentru stocare cantitati mari de apa subterane si subterane folosite cu succes pentru rezerva de apa potabila in comunitati mari sau mici .

Pentru colectare ape pluviale si refolosirea apei pentru irigatii.

Pentru colectarea nomol din bazinele de retentie ale statiilor de epurare mari.

Pentru colectare grasimi din instalatiile sanitare si bucatarii.

Pentru filtrarea particolelor de hidrocarburi din parcari, ateliere service auto.

Capacitati de la 50 litri la 100 000 de litri.